Jingles

 

Onze jingles zijn professioneel en direct klaar voor gebruik. De jingles worden ingesproken met de door jou aangegeven teksten. Vervolgens worden droge opnames voorzien van effecten en afgemixed. Luister hier naar ons eerdere geproduceerde jingles:

 

Commercials

 

Commercials zijn er in veel verschillende soorten maten. Het bedenken van de teksten is soms ook een lastige opgave. Zoek je hulp? Geen probleem, wij denken graag met je mee en gebruiken onze ervaringen om het complete "plaatje" voor je rond te krijgen!

 

Voice-over

 

Een voice-over kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Laat je verassen door de veelzijdigheid van onze stemmen! Onze stemmen worden voor allerlei producties gebruikt!

 

Edit's

 

Op zoek naar iets "meer" dan een jingle? Een compilatie of een introfiller kan daarin helpen. Een vette jingle, ingemixed op het intro van een muzieknummer, of een compilatiejingle met daarin meerdere nummers van jouw keuze. Dit zijn de smaakmakers in jouw vormgeving!

 

Effects

 

Wij bieden jou complete pakketten aan die je kunt gebruiken om jouw vormgeving helemaal compleet te maken. Daarnaast bieden we ook audiobed's, gestandaardiseerde jingles en andere effecten aan die jij kunt gebruiken voor je programma of station. Check ze in onze webshop!

Klaroenring 134

4876 XX  Etten-Leur

 

KVK:  57198713

BTW: NL001429171B25

IBAN: NL78RABO0333720652 

M. info@multijingle.nl

Copyright 2010 - Multi Jingle media